web design solution bucuresti, creare site web de prezentare, optimizare seo romania, preturi promovare site, firma website.

Alegerea numelui de domeniu pentru o promovare rapida

Alegerea numelui de domeniu pentru o promovare rapida

Category : Blog

Atunci cand doresti sa ai un site web si doresti ca sa ajungi rapid printre primele 10 pozitii in cautarea pe google, trebuie sa ai in vedere alegerea numelui de domeniu si platforma folosita pentru constructia site-ului. Ambele elemente sunt extrem de importante, insa cel mai important este numele de domeniu.

Numele de domeniu poate sa fie numele companiei sau anumite cuvinte cheie relevante care se refera la domeniul de activitate. Pentru firme mici sau de scurta durata, sfatul meu este ca numele de domeniu sa fie compus din anuminte cuvinte cheie care se refera la domeniul de activitate. Bineinteles, trebuie sa fie scurt, intuitiv, si usor memorabil.

Exemplu: aveti o florarie online sau stradala, numele firmei sa zicem ca se numeste: “Lux Flower SRL”, pentru o promovare rapida aveti nevoie de un nume de domeniu bazat pe cuvinte cheie, gen: florarieonline.ro, sau florionline.ro, sau aranjamenteflorale.ro, dar sa fie si disponibil cu extensia dorita.

Nu faceti greseala ca numele de domeniu sa fie: luxflower.ro, sau flowerlux.ro, fiindca avand concurenta, este foarte greu ca domeniul sa fie promovat in primele pagini pe cuvinte cheie diametral opuse.

Totusi, este posibil ca sa aveti o concurenta foarte mare, si in acest caz promovarea rapida este posibila numai prin anunturi google platite.


Reclama

Localizare

Reclama

loading...