web design solution bucuresti, creare site web de prezentare, optimizare seo romania, preturi promovare site, firma website.

Ce este hashtag-ul si cum il folosim?

Ce este hashtag-ul si cum il folosim?

Tags :

Category : Blog

Primul hashtag a aparut in anul 2007 pe Twitter, la sugestia lui Chris Messina, fost designer la Google și Uber. De atunci, marea majoritate a retelelor de social media au inceput sa permita folosirea hashtag-urilor: Instagram, Facebook, LinkedIn, chiar si Pinterest, Tumblr si Google Plus.

Scopul principal al acestui keyword cu semnul “#” in fata este sa grupeze mai multe postari cu aceeasi tematica, pentru a fi mai usor de urmarit, si pentru a facilita interactiunea dintre userii interesati de acelasi subiect. Astfel, printr-un click pe hashtag putem explora postarile care se refera la acelasi topic de discutie, acelasi eveniment sau stire.

Cum poti folosi hashtag-urile ?

1. Poti folosi hashtag-urile existente, care sunt folosite deja de un numar considerabil de oameni, si care te pot ajuta sa iti cresti vizibilitatea pe social media.

2. Poti sa iti creezi propriul hashtag, pe care sa il folosesti in cadrul unei campanii, a unui concurs sau pentru a centraliza toate postarile legate de un anumit topic.

3. Cele mai bune rezultate pentru utilizarea de hashtag-uri le poti obtine prin Twitter, Facebook, Instagram si chiar LinkedIn. Numarul optim de hashtag-uri pe care trebuie sa le folosesti este de 1-2 pentru Twitter, LinkedIn si Facebook, si 9-15 pentru Instagram.

Folosirea de hashtag-uri te va ajuta sa iti comunici mesajele catre o audienta foarte larga prin Social Media. Asigura-te ca distribui continut de calitate si iti adaptezi hashtag-urile pentru afacerea si nisa ta, pentru a crea o impresie buna.

Surse: netlogiq.ro si plummedia.ro


Reclama

Localizare

Reclama

loading...