web design solution bucuresti, creare site web de prezentare, optimizare seo romania, preturi promovare site, firma website.

Cum testezi viteza conexiunii de Internet

Cum testezi viteza conexiunii de Internet

Category : Blog

Pentru asta au aparut multe site-uri unde poti sa testezi latimea maxima de banda si viteza de download/upload pe care o ai in momentul respectiv. Trebuie sa tii cont de faptul ca aceste teste au mai mult rol informativ si iau in calcul mai multi factori. Pentru un rezultat cat mai apropiat de realitate este indicat sa faci testul de mai multe ori, la anumite interval de timp.

Exista multe site-uri gratuite care pot testa viteza internetului, dar cel mai bun este Speedtest.net Este rapid, gratuit si are o grafica atragatoare.

Rezultatele testelor sunt corecte. De asemenea acest site pastreaza un jurnal in care se inregistreaza toate testele facute de tine, de unde se poate genera un grafic. Asigură-te că sistemul de operare nu-și descarcă vreun update și închide orice altă fereastră de navigare.

În final, dacă nu era evident, asigură-te că niciun alt client de pe rețea nu descarcă nimic de pe internet. Orice test este absolut inutil, dacă un prieten se uită la Netflix pe canapea și un copilul îți folosește conexiunea pe YouTube.


Reclama

Localizare

Reclama

loading...