web design solution bucuresti, creare site web de prezentare, optimizare seo romania, preturi promovare site, firma website.

FAQ

INTREBARI FRECVENTE

– Optimizare SEO pret?
Inainte de a va putea face o oferta de pret, trebuie sa facem o analiza a site-ului dvs., pentru a ne da seama de anumiti factori. O optimizare simpla (concurenta pentru cuvintele cheie sa fie destul de mica) costa in jur de 40-90€.
+ Cat costa crearea unui site?
Pretul pentru crearea unui site web, se poate realiza dupa mai multe etape de dicutie. Un site web de prezentare porneste de la 150€ si poate atinge cu usurinta pretul de 350€
+ Creare logo pret?
Pentru că sigla firmei este primul pas spre crearea identității afacerii tale intrebarea este foarte obiectiva! Realizarea siglei este inclusa in pachetele de creare website.
+ Pret site magazin online?
Momentan nu realizam magazine online, oferim doar servicii de realizare site-uri de prezentare sau bloguri.
+ Pret promovare site?
Aici putem aminti de promovare seo (cea in motoarele de cautare) sau prin linkuri, bannere, Adwords etc. De regula, pe termen lung, cei mai multi bani se duc pe promovare. Costurile pot ajunge la cateva sute de euro pe luna pentru o campanie Adwords!
+ Administrare site web?
Când vine vorba de administrare site, orice proprietar al unui website trebuie să țină cont de faptul că este unul din cele mai importante aspecte ale muncii sale. Pretul este de 100 Ron lunar, iar procesul de administrare website cuprinde: adaugare/modificare text/imagini/articole, indexare pagini/articole noi google, adaugare plugin-uri/module.
+ Aplicatie web pret?
Nu oferim servicii pentru dezvoltare de aplicatii web.