web design solution bucuresti, creare site web de prezentare, optimizare seo romania, preturi promovare site, firma website.

SEO – verifica free daca site-ul tau este optimizat

SEO – verifica free daca site-ul tau este optimizat

Category : Blog

SEO are un singur scop – acela de a iti pozitiona site-ul cat mai bine in rezultatele Google, pe cuvintele cheie alese de tine. Indiferent de tipul de afacere, o pozitionare in primele rezultate ale Google este echivalenta cu succesul.

In continuare va voi prezenta 3 unelte web online prin care poti verifica gratuit, chiar acum, daca site-ul tau este optimizat SEO On-Page – si vom pune prioritate pe performanta si viteza de incarcare.

Testul: Google Page Speed Insights

Acest tool efectueaza o serie de teste asupra site-ului tau, la final oferind o nota pentru performanta desktop si versiune mobila dar si sugestii de optimizare pentru obtinerea unui scor mai bun. Un scor relativ bun este considerat 80/100. Acceseaza Google Page Speed Insights.

Testul: Test my site with Google

Acesta este un tool relativ nou dezvoltat de cei de la Google ce testeaza viteza de incarcare a site-ului tau, oferind un rezultat exact cu privire la numarul de secunde necesare pentru ca site-ul tau sa fie incarcat integral. Un scor bun este cuprins intre 4-6 secunde, iar un scor foarte bun sub 3 secunde. Acceseaza Test my site with Google.

Testul: SEO Site Checkup

Acest tool efectueaza o analiza extrem de detaliata, oferind la final un scor si rezultate detaliate cu privire la SEO. Verifica etichetele de tip meta, etichetele de heading, densitatea cuvintelor cheie, verifica existenta unui fisier de tip sitemap, optimizarea fisierelor css si js, atributele ALT ale imaginilor, optimizarea pentru mobil, etc. Un scor bun este de peste 85/100. Acceseaza SEO Site Checkup.

Sursa: scdesign.ro


Reclama

Localizare

Reclama

loading...