web design solution bucuresti, creare site web de prezentare, optimizare seo romania, preturi promovare site, firma website.

Tutorial transfer blog WordPress de la un alt hosting in 3 pasi

Tutorial transfer blog WordPress de la un alt hosting in 3 pasi

Category : Blog

1. Trebuie sa ii faci un backup site-ului, o arhiva a continutului, de la actualul host, care sa includa inclusiv fisierele temei, upload-uri, plugin-uri.

2. Sa copiezi toata baza de date in noul cont pe server. Poti face acest lucru din phpMyAdmin pentru explorarea bazei de date si importarea spre noul site.

3. Dezarhiveaza-ti fisiere pe noul cont, configureaza-l astfel incat sa folosesti baza de date pe care o ai deja, copiaza temele, fisierele, upload-urile si plugin-urile. Este necesar sa iti creezi alta baza de date, sa o importi pe cea veche, si sa iti actualizezi configul WordPress-ului cu noua denumire a bazei de date. Asigura-te ca totul functioneaza corespunzator si ca nu ai omis nimic.

Dupa importarea datelor la noul host, va trebui doar sa modifici nameserverele numelui de domeniu cu cele ale actualului host, pentru ca site-ul sa iti functioneze de la noul provider de hosting.

Sursa: mxhost.ro


Reclama

Localizare

Reclama

loading...