web design solution bucuresti, creare site web de prezentare, optimizare seo romania, preturi promovare site, firma website.

Website sau pagina de Facebook pentru afacerea ta?

Website sau pagina de Facebook pentru afacerea ta?

Category : Blog

Website-ul este, cu certitudine, instrumentul principal pentru toate canalele de marketing, insă și paginile social media joacă un rol esențial în captarea traficului. Atâta timp cât un website nu poate capta tot traficul și audiența, este important să exiști în toate zonele unde potențialii clienți petrec timp, precum Facebook, Twitter, Instagram etc.

Pe de altă parte, pe paginile de socializare oamenii nu au acces la toate informațiile și detaliile unei companii, ci sunt direcționati spre pagina web. Din acest motiv este foarte important ca aceste doua instrumente de marketing să colaboreze împreună pentru un rezultat optim.

Promovează-ți website-ul pe pagina de Facebook

Crearea unei pagini de Facebook sau pe orice altă rețea de socializare este simplă. Mulți proprietari uită însă să afișeze link-ul ce duce spre website. Prin accesarea link-ului direct de pe pagina de socializare, crește traficul pe site.

Integrează butoane cu paginile de socializare pe website

Butoanele sau icon-urile colorate de pe website-uri sunt, de obicei, plugin-uri ce duc spre paginile de socializare. Prin intermediul acestora poți ajunge direct pe pagina sau poți împărtăși conținutul si pe pagina ta. Acestea oferă acces la o varietate de rețele sociale.

Nu în ultimul rând, este de menționat faptul că, printr-un website nu captezi doar traficul direct, ci și cel de pe motoarele de căutare precum google.

Sursa: mxhost.ro


Reclama

Localizare

Reclama

loading...